Koop Levitra online in Nederland

Het product iaan Levitra Originale wordt geproduceerd door een Duits bedrijf Bayer en heeft zijn bijzonderheid met betrekking tot de natuurlijke doeltreffendheid en compatibiliteit ervan. Na seksuele stimulatie biedt dit medicijn een krachtige en langdurige erectie, waardoor de seksuele daad verbetert.

Je hebt de kans om verschillende, opeenvolgende relaties te hebben zonder een pauze te nemen. Dit geneesmiddel bevat een natuurlijk werkzaam bestanddeel dat 8-12 uur werkt. Zelfs kleine doses kunnen een geavanceerd resultaat geven. De lage dosering sluit de bijwerkingen uit.

Door Levitra Original zonder recept in de online apotheek te kopen, richten we uw aandacht op medische informatie.

Levitra wat is het?

Levitra is een effectieve remedie tegen erectiestoornissen en vroegtijdige ejaculatie bij mannen. Erectiestoornissen komen niet alleen voor bij oudere mannen, maar ook bij jonge mensen.

Problemen die samenhangen met het bereiken en behouden van een erectie kunnen zich manifesteren als gevolg van de negatieve invloed van een aantal factoren:

 • slechte milieuomstandigheden;
 • slechte voeding;
 • veelvuldige stress en verkeerde levensstijl.

Levitra is een van de meest populaire en populaire middelen. Het belangrijkste voordeel van het medicijn is een lang en hoogwaardig effect, dat zorgt voor een sterke erectie.

De samenstelling omvat een veilige manier van componenten die niet verslavend zijn, zelfs bij langdurig gebruik, en dankzij zijn veelzijdigheid geschikt voor mensen van alle leeftijden.

Bij regelmatig gebruik van Levitra kan ontdoen van het probleem van vroegtijdige zaadlozing krijgen, het herstel van de productie van hormonen, in het bijzonder — van testosteron, evenals de duur van de geslachtsgemeenschap meerdere malen te verhogen.

Dosering en toediening van Levitra

Het medicijn is verkrijgbaar in de vorm van capsules, die oraal moeten worden ingenomen, worden weggespoeld met water. Levitra kan worden gecombineerd met alcohol (max — 100 g gedistilleerd), alsook vitaminen, voedingssupplementen en een aantal geneesmiddelen. Het geneesmiddel moet één tot twintig minuten vóór het begin van seksuele intimiteit eenmaal per dag worden ingenomen.

De werking ervan duurt 36 uur. De optimale dosis Vardenafil is 20 milligram per dag. Indien nodig kan de dosering worden verhoogd, maar er moet worden opgemerkt dat deze alleen aan gezonde en jonge mannen wordt getoond.

Ingrediënten: Vardenafil 20 mg
Geldigheid: tot 10 uur
Actie: binnen 20-30 minuten
Toelating met alcohol: compatibel

Hoe Levitra op mannen werkt

Levitra’s remedie voor het verbeteren van erectie werkt door verhoogde seksuele circulatie. Levitra actieve ingrediënten hebben een ontspannend effect niet alleen op de spieren van de penis, en bloed op de slagader. Hierdoor neemt de bloedtoevoer naar de penis toe, waardoor je snel een sterke erectie kunt bereiken.

Onder invloed van het medicijn is er een toename van de penis, verhoogde seksuele activiteit, uithoudingsvermogen en spiertonus. Actiepunten die gericht zijn op het werk van het voortplantingssysteem, maar op hetzelfde moment, heeft een positief effect op het lichaam als een geheel.

Bij langdurige en regelmatig gebruik van de middelen bij de man sterke verbetering van de bloedcirculatie, normalisering van de hormonale niveaus, verhoging van de immuniteit. Bovendien Levitra bezit sterke anti-ontstekingswerking, dus kan de ontwikkeling van ontstekingsprocessen van de penis te weerstaan.

De werking van Levitra begint slechts 20-30 minuten na inname en kan tot 36 uur duren. Het medicijn kan voor een maximaal effect op een kuur worden genomen. Levitra is geen veroorzaker. De werking ervan gebeurt door natuurlijke seksuele stimulatie.

Originele Levitra prijs

Dosering

Verpakking (stuks) Prijs
Levitra 20 mg van 4 tot 120 tabletten

van 9,59 tot 3,45 van de pil

Levitra-formulering

Het hoofdbestanddeel van Levitra is Vardenafil. Vardenafil is verantwoordelijk voor de actieve bloedtoevoer naar de penis, verhoogde erectie en controle over de ejaculatie.

In matige hoeveelheden en zonder intolerantie is vardenafil absoluut veilig voor de gezondheid en kan het worden ingenomen in combinatie met een kleine dosis alcohol.

De werking van de stof is gericht op de gladde spier van de penis. Het heeft een ontspannend effect en verhoogt ook de gevoeligheid van zowel het geslachtsorgaan als erogene zones.

Levittra bevat ook andere hulpcomponenten:

 • lactose
 • magnesiumstearaat
 • natrium
 • zetmeel
 • talkpoeder

Ze verbeteren het effect van Vardenafil meerdere keren. Levitra wordt geproduceerd in de vorm van capsules die zijn gecoat met een beschermende coating. Elke capsule bevat 30 milligram actieve stof.

Compatibiliteit van Levitra en alcohol

Met redelijke hoeveelheden alcohol die worden geconsumeerd en adequate doses van het geneesmiddel, is Levitra compatibel met alcohol. In de regel wordt de optimale dosis bepaald in overleg met een arts, op basis van de individuele kenmerken van het lichaam. Gemiddeld kan een gezonde man met een gewicht van 80 tot 90 kilo 150 gram wodka gebruiken zonder het effect van de tablet te riskeren. Het is ook in overeenstemming met twee glazen bier voor 500 ml, twee glazen wijn voor 250 ml. De vermelde volumes zijn echter voorwaardelijk, wat betekent dat ze het product nog steeds kunnen beschadigen.

De invloed van Levitra op het lichaam samen met alcohol

Levitra en alcohol moeten in extreme gevallen en in minimale doses onderling worden gecombineerd. Naast het feit dat misbruik van alcohol kan leiden tot ernstige complicaties. Dus in het aantal consequenties verschijnen:

 • onderbrekingen in het werk van het hart als gevolg van verhoogde stress op het cardiovasculaire systeem;
 • duizeligheid;
 • een scherpe daling van de bloeddruk;
 • overtreding van de lever.

Met andere woorden, tussen twee pleziertjes, waarmee wordt bedoeld geslachtsgemeenschap of drinken, moet men kiezen, of op zijn minst beperkingen opleggen. Van plan om de avond door te brengen, seks te hebben, waarbij de erectie door Levitra wordt ondersteund, kan het gebruik van alcohol het best worden vermeden of tot een minimum worden beperkt. Als de wens om een ​​alcoholische drank te drinken niet wordt gehaald met de minimaal aanvaardbare dosis, is het beter om plannen te weigeren met deelname van het Levitra-medicijn, omdat het onmogelijk is om te voorspellen hoe het gebruik ervan op het lichaam zal worden weerspiegeld.

Levitra-indicaties voor gebruik

Levitra is geïndiceerd voor mannen die moeite hebben met het krijgen en behouden van een erectie. Ook is het medicijn nuttig bij voortijdige ejaculatie, milde seksuele activiteit en overwerk.

Erectiestoornissen kunnen worden veroorzaakt door fysiologische en psychologische factoren. Vardenafil beïnvloedt de fysieke gezondheid van een man, bevordert ontspanning en ontspanning, verbetert effectief de kwaliteit van de potentie, verzwakt door seksuele ziekten of vermoeidheid.

Het medicijn kan worden gebruikt om de kwaliteit van het seksuele leven te verbeteren, seksuele geslachtsgemeenschap te verlengen, de gevoeligheid van de penis en erogene zones te vergroten. Bovendien heeft het product een positief effect op de algemene toestand van het hormonale systeem, dus wordt het vaak gebruikt bij de complexe behandeling van impotentie en prostatitis, evenals tijdens de eerste stadia van onvruchtbaarheid. Levitra wordt getoond aan mannen van alle leeftijdscategorieën.

Contra-indicaties voor het gebruik van Levitra-tabletten

Levitra is verboden voor toelating tot minderjarige jongens, mannen met een individuele intolerantie voor Vardenafil en voor vrouwen. Het is ten strengste verboden om het medicijn te combineren met medicijnen, waaronder alle soorten nitraten, stikstofdonoren en alfablokkers. Deze stoffen zijn niet compatibel met Vardenafil: deze combinatie is gevaarlijk voor het leven van de patiënt.

U kunt Levitra niet gebruiken:

 • in de eerste zes maanden na een beroerte of een hartaanval;
 • met chronische ziekten van het hart en de bloedvaten;
 • onstabiele angina en hoge bloeddruk;
 • nier- of leverinsufficiëntie;
 • trauma en acute ontsteking van het geslachtsorgaan.

Bijwerkingen en gevolgen

Onder de nevenreacties van Levitra zijn:

 • duizeligheid;
 • misselijkheid;
 • slecht zicht;
 • roodheid van gezicht en ogen;
 • spierpijn, zwakte.

Overdosis en de symptomen

Overdosering Levitra veroorzaakt de opkomst van verhoogde bijwerkingen en kan leiden tot ernstige vergiftiging. Neem het medicijn niet vaker dan eenmaal per dag in en volg zorgvuldig de aanbevolen dosis. In geval van een overdosis, neem onmiddellijk contact op met het ziekenhuis en neem de symptomen van een intoxicatie.

Levitra-omstandigheden en houdbaarheid

Houdbaarheid is twee jaar. Bewaar de capsules op een plaats waar licht en vocht niet binnendringen. De maximale temperatuur waarbij de tabletten kunnen worden bewaard om de erectie te verbeteren, is 25 graden. De fabrikant adviseert om de capsules in een hermetisch gesloten verpakking op te slaan, evenals op een plek die niet toegankelijk is voor kinderen.

Als er tenminste één tablet in de mond van een klein kind komt, spoel dan zijn maag met een zwakke oplossing van kaliumpermanganaat. Als u tabletten wilt kopen om de mannelijke potentie te vergroten, bekijk dan het assortiment in onze apotheek. U zult aangenaam verrast zijn door het aanvaardbare prijsbeleid en de hoge service!

Waarom Levitra kopen

Blijf je impotentie niet met schaamte leven, je bent niet de enige, inderdaad! Miljoenen mannen in de wereld dankzij Levitra hebben niet alleen hun erectie herontdekt, maar ook hun emotionele veiligheid, waardoor hun relatie wordt versterkt en nieuw leven wordt ingeblazen.

In feite zal de originele Levitra een duidelijk voordeel opleveren voor uw erectieprobleem vanaf het eerste gebruik. In verscheidene klinische tests die bij honderden patiënten zijn uitgevoerd, bereikte meer dan 76% van de patiënten hun erectie met de eerste dosis, 91% nam Levitra een tweede keer.

Met andere woorden, de resultaten zijn meteen duidelijk, met een effect dat maximaal 5 uur geldig is vanaf het moment dat de Levitra-tablet is ingenomen.

Er zijn momenteel geen reacties.