Modafinil(Provigil) online in Nederland

In verschillende landen wordt modafinil verkocht onder verschillende merken en namen zoals Provigil, Alertec, Armodafinil, Vigil, Artvigil, Modalert, etc. De samenstelling van deze geneesmiddelen is bijna identiek en kan enigszins afwijken van de aanvullende supplementen vanwege de wetgeving van verschillende landen, terwijl het belangrijkste bestanddeel van modafinil nog steeds is, maar let op de concentratie in de tablet of capsule.

Volgens verschillende studies is dit medicijn niet verslavend en veel veiliger dan cafeïne.

De Provigil (modafinil) werd door het World Doping Agency geïntroduceerd op de lijst met verboden medicijnen voor atleten. In sommige landen kan modafinil worden gekocht bij de apotheek, omdat het wordt gebruikt bij de behandeling van slaperigheid overdag, depressie, aandachtsstoornissen, coördinatie en verstoring van het centrale zenuwstelsel.

Indicaties voor gebruik Modafinil (Provigil)

Waarvan beoordelingen nuttig zijn om te bestuderen voordat het wordt ingenomen, kan in dergelijke gevallen worden gebruikt:

 •  Narcolepsie (een aandoening van het zenuwstelsel die wordt gekenmerkt door REM-slaapstoornissen, alsmede overmatige slaperigheid).
 •  Chronische vermoeidheid.
 •  Pathologische slaperigheid (hypersomnie).
 •  Myotone dystrofie.
 •  Syndroom van seizoensgebonden affectieve stoornis.

 Ook kan dit medicijn worden voorgeschreven aan mensen om hun psychofysische activiteit te verlengen, psychomotorische reacties te verhogen en depressie te verlichten tijdens depressie.

Klinische studies

Als een resultaat van klinische studies, is Provigil bewezen zeer effectief te zijn. Dus, slechts 10 minuten na het innemen van een pil, ervoeren de proefpersonen een kristalheldere waarneming van de realiteit, het denkproces was op een veel hoger niveau dan in een normale toestand.

Provigil heeft niet alleen een positief effect op het uitstel van een slaperige toestand, maar ook op een toename van het fysieke uithoudingsvermogen. Bij het uitvoeren van een experiment met de deelname van professionele atleten, werd een toename van de trainingsprestaties met 30% opgetekend. Het is vermeldenswaard dat het medicijn Modafinil (Provigil) officieel wordt gebruikt door soldaten van het Amerikaanse leger als energiestimulans, waardoor extra vitaliteit, mentale helderheid en fysiek uithoudingsvermogen worden verkregen. U kunt online apotheek modafinil bestellen.

Rijvaardigheid en het gebruik van machines

Modafinil Aurobindo kan bij 1 op de 10 mensen wazig zien of duizeligheid veroorzaken. Als u hier last van heeft of merkt dat u nog erg slaperig bent tijdens gebruik van dit geneesmiddel, ga dan niet rijden en gebruik geen machines. Modafinil(Provigil) Aurobindo bevat lactosemonohydraat. Indien uw arts u heeft meegedeeld dat u bepaalde suikers niet verdraagt, neem dan contact op met uw arts voordat u dit geneesmiddel inneemt.

Kan ik met dit medicijn autorijden, alcohol drinken en alles eten of drinken? autorijden?

Let op: ook slaapziekte kan een reden zijn dat u niet mag autorijden. In dit thema leest u bijvoorbeeld wat de wet zegt over medicijnen in het verkeer. Ook vindt u adviezen waarmee u rekening moet houden als u wel (weer) wilt autorijden.

In onze praktijk, als u slecht rijdt, zijn Modafinil-tabletten die we kopen bij de online apotheek van Nederland allemaal van hoge kwaliteit en bieden deze de mogelijkheid om de machine goed en zelfverzekerd te besturen. Aanbevolen door Doctors of Holland

Effecten van Modafinil

 • Vrolijkheid. Modafinil verhoogt de concentratie en verlicht slaperigheid, en verbetert ook de perceptie en geheugencapaciteiten.

Modafinil betekent nummer 1 om de behoefte aan slaap te onderdrukken. Indien nodig kunt u 24 uur of de hele nacht wakker blijven, waardoor het algemene gevoel van vermoeidheid door een gebrek aan slaap wordt weggenomen.

 •  concentratie. Een belangrijke factor in de perceptie en cognitie van de omringende wereld is aandacht. Door het neurotransmittersysteem van de hersenen te beïnvloeden, verhoogt modafinil het vermogen om één ding onder andere te isoleren. Met andere woorden, modafinnil verhoogt precies willekeurige aandacht, waardoor de stroom van gedachten beter beheersbaar wordt en het analyseren van RAM-informatie dieper. Het denkproces is niet zo intensief als effectief en productief, want effectketens worden beter gevolgd, de secundaire wordt geëlimineerd, de belangrijkste wordt benadrukt.

Schrijver en columniste Maria Hyland (M.J. Hyland) beschreef haar indrukken van het medicijn in een artikel over The Guardian. «Het euforie-effect hield na een maand op, maar de concentratie en het vermogen om te werken stopten niet.» In de Highland-kolom vertelde ze dat ze het medicijn een half jaar had gebruikt, omdat het bleek te werken tegen de symptomen van multiple sclerose waar ze last van heeft. Het verbeteren van cognitieve vaardigheden die ze alleen een leuke bonus noemt.

 • Mentale uithoudingsvermogen. Het duidelijkst manifesteerde zich in mensen die leden aan verhoogde vermoeidheid met intellectuele ladingen. Modafinil elimineert het gevoel van vermoeidheid, waardoor het veel tijd kost om informatie te verwerken en te analyseren, reflectie mogelijk te maken. Kortom, het biedt kansen voor productief werk, het uitschakelen van «Ik kan niet, ik wil slapen.»
 • Verbeterde stemming en zelfredzaamheid.

Modafinil heeft geen invloed op de stemming als antidepressivum op een rechte lijn, maar een verhoging van de stemming hangt samen met de levendigheid van de waarneming en de sensatie van het nut van het leven, terwijl de geestelijke vermogens worden hersteld.

De prijs van Modafinil 100mg wordt weergegeven in de tabel.

Dosering Verpakking (stuks) Prijs
Modafinil (Provigil) 100 mg van 30 tot 360 tabletten van 0,76 tot 1,53 van de pil
Modafinil (Provigil) 200 mg van 30 tot 360 tabletten van 0,82 tot 1,64 van de pil

Alcohol drinken?

Alcohol versterkt de bijwerkingen van modafinil. Ook beïnvloedt alcohol uw beoordelingsvermogen. Beperk daarom het gebruik van alcohol.

Zwangerschap, borstvoeding en vruchtbaarheid

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt. Overleg met uw arts over de anticonceptiemethodes die voor u goed zijn terwijl u Modafinil.

Aurobindo gebruikt (en tot twee maanden na stopzetting ervan) of als u andere zorgen heeft. Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Contra-indicaties

Het is verboden om de volgende categorieën mensen te nemen:

 •  Degenen die overgevoelig zijn voor het medicijn.
 •  Patiënten met hart- en vaatziekten.
 •  Patiënten met cirrose van de lever.
 •  Vrouwen tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens de periode van borstvoeding.

Patiënten moeten zich er ook van bewust zijn dat Modafinil de effectiviteit van anticonceptiva vermindert en dit kan leiden tot een ongeplande zwangerschap. En dit medicijn kan niet worden gecombineerd met alcohol.

Dit medicijn kan ook een positief resultaat geven bij dopingcontrole, wat belangrijk is voor sporters.

Bijwerkingen

Het geneesmiddel «Modafinil» kan bij een persoon de volgende ongewenste verschijnselen veroorzaken:

 • Droge mond.
 • Hoofdpijn.
 • Misselijkheid, braken, diarree.
 • Pijn in de rug.
 • Prikkelbaarheid.
 • Verstopte neus.
 • Slapeloosheid.

Alle bovengenoemde problemen verdwijnen meestal een paar dagen na het gebruik van het medicijn.

Overdosis

Als de patiënt om de een of andere reden «Modafinil» in grote hoeveelheden dronk, kan hij de volgende problemen krijgen:

 • Hartkloppingen.
 • Zenuwachtige agitatie.
 • Verhoogde bloeddruk.
 • In geval van een overdosis moet de patiënt onmiddellijk een ambulance bellen.

Waar te kopen Modafinil (Provigil) online in Nederland

Deze remedie is vrij duur. De prijs van het medicijn wordt beïnvloed door factoren zoals de fabrikant, het aantal tabletten in het pakket, de snelheid van levering van de bestelling.  Modafinil (Provigil) kopen bij een online apotheek in Nederland voor een lage prijs kwaliteitsgarantie.

Er zijn momenteel geen reacties.